22.08.2022

Štiri zmage v Ivanić Gradu na Hrvaškem

Štiri zmage v Ivanić Gradu na Hrvaškem

Kolesarski klub Ivanić je včeraj pripravil že 51. Memorial Stjepan Grgaca. V Ivanić Gradu so kolesarke in kolesarji našega kluba dosegli štiri zmage in še kup uvrstitev na oder za zmagovalce. Med dečki C je slavil Jon Taljat, med deklicami B Stella Lindič, med mlajšimi mladinci Nejc Peterlin in med starejšimi mladinkami Špela Colnar.

Vid Mervar in Erazem Janez Rodič sta z drugim in tretjim mestom poskrbela za trojno zmago Adrie Mobil med dečki C. Med deklicami C je zmagala Kaja Adam (Perutnina Ptuj), druga in tretja sta bili naši Maja Vurušić in Neža Rezelj. Med dečki B je slavil David Adam (Perutnina Ptuj), drugi je bil Samo Jakše, med deklicami A je zmagala Iva Iličić (BK Sokol), druga je bila Iva Colnar in tretja Laura Peterlin, med dečki A je bil najboljši Miha Bošnik (Perutnina Ptuj), drugi in tretji sta bila Taj Strajnar in Mai Prevejšek.

Med mlajšimi mladinkami je bila prva Lucija Zadro (BK Sokol), Klara Eliza Rodič je bila tretja, med mlajšimi mladinci je zmagal Nejc Peterlin, tretji je bil Gašper Štajnar.

Med starejšimi mladinkami je bila najboljša Špela Colnar, med starejšimi mladinci je slavil Natan Gregorčič (Pogi Team UAE Generali), Pjero Jurić je bil tretji.

Med mlajšimi člani (U 23) je zmagal Carlo Juriševič (Ljubljana Gusto Santic), Jaka Špoljar je bil drugi, med člani pa je bil najboljši Matic Žumer (Meblo Jogi Pro-concrete), Aljaž Jarc je kot najboljši iz našega kluba dirko končal na osmem mestu.

Na to dirko, ki je bila prvič organizirana leta 1971, imamo v novomeškem klubu lepe spomine, saj so na njej v članski konkurenci zmagali Sandi Papež (1983), Jure Robič 1989), Bogdan Ravbar (1990, 1993), Srečko Glivar (1994), Aljaž Hočevar (2013), Boštjan Murn (2016) in Jon Božič (2019).  

Povezava do rezultatov:

https://www.bk-ivanic.hr/dokumenti/memorijal2022-rezultati.pdf

Foto: Damjan Prevejšek