05.01.2024

PREJELI SMO DONACIJO PODJETJA ELEMENTUM ZA PODPORO MLADIM ŠPORTNIKOM

PREJELI SMO DONACIJO PODJETJA ELEMENTUM ZA PODPORO MLADIM ŠPORTNIKOM
Gospod Bogdan Kukovec, poslovni manager podjetja Elementum, je našemu klubu predal enkratno donacijo v vrednosti 2.400,00 EUR za podporo mladim športnikom, ki izhajajo iz socialno šibkejšega družinskega okolja.
Elementum je bil ustanovljen leta 2006 (letos bo praznoval 18 let delovanja) in od takrat dalje se je razvil v vodilno podjetje, specializirano za možnosti izgradnje, optimizacije in zaščite premoženja s pomočjo investiranja ali varčevanja v plemenite kovine za fizične (B2C segment) ali pravne subjekte (B2B segment).
Elementum kot družbeno odgovorno podjetje in družbeno odgovorni delodajalec (leta 2023 je prejel napredni certifikat) od leta 2019 uresničuje tudi svojo vizijo: »Želimo si, da Slovenija postane najbolj finančno pismena država na svetu«, ki mu omogoča, da lahko strankam na segmentu B2C in B2B zagotavlja visoko kakovostne finančne storitve, ki so podprte z informiranjem in strokovnim izobraževanjem strank v okviru Elementum akademije.
Elementum je ponosni bronasti partner Olimpijskega komiteja Slovenije in partner Gasilske zveze Slovenije, član Gospodarske zbornice Slovenije , Združenja nabavnikov Slovenije, Nemško-slovenske gospodarske zbornice, Obrtne zbornice Slovenije, član mreže Družbeno odgovorni delodajalec in poslovni partner Poslovne šole Bled.
S strokovnim timom in kakovostnimi storitvami je Elementum zaupanja vreden partner, ki svojim strankam pomaga doseči finančno stabilnost in uspeh v vseh vidikih njihovega poslovanja »ZAGOTOVO VEČ.«